Svanemerket

Svanemerket er et miljømerkingssystem som bidrar til bærekraftig forbruk og produksjon. Det er en av verdens mest anerkjente miljøsertifiseringer.

Å bli godkjent for Svanemerket er en lang prosess som krever mye dokumentasjon. Kravene til produkter med Svanemerket er svært høye, og setter strenge standarder for miljø, helse og kvalitet i alle relevante faser i et produktslivssyklus.

 

Svanen og blomsten

Det nordiske svanemerket og EU-miljømerket er begge anerkjent over hele verden for sine strenge krav til helse, kvalitet og miljø.

Når du velger et produkt merket med den nordiske svanen eller EU-miljømerket, hjelper du med å redusere miljøbelastningen - og uansett hvilket produkt du velger, kan du være sikker på at de er blant de beste i sin kategori.

Det nordiske svanemerket og EU-miljømerket står begge for:

  • Høye miljøkrav - i alle relevante faser i produktetslivssyklus
  • Høye krav til kjemikalier
  • Kontinuerlig innstramming av kravene
  • Redusere miljøpåvirkningen fra produksjon og forbruk

 

Bærekraft i hvert trinn

Mer enn 80 % av våre inkontinensprodukter og babybleier har det nordiske svanemerket. Vi var den første produsenten av inkontinensprodukter som ble sertifisert med den nordiske svanen, og vi har gjort det til vår virksomhet å kontinuerlig utvide vårt tilbud om produkter som skal sertifiseres med det nordiske svanemerket.

I tillegg har vi en rekke produkter med hudpleie og kroppsvask som er sertifisert med Svanemerket.

 

China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn