Rengjøring

 

Rengjøring har aldri vært viktigere enn nå. Derfor fokuserer vi i ABENA på hvordan og med hva du rengjør best mulig.

Nå er det viktig å vaske ofte for å unngå smitte. I vårt sortiment har vi et bredt utvalg av produkter og løsninger for å holde dine omgivelser rene og fri for smitte.

 

Rengjøringsmidler - kjemi

Abenas egen Puri-Line rengjøringsserie består av et utvalg rengjøringsprodukter for alle typer overflater. Puri-Line er lavdoseprodukter som sikrer effektiv rengjøring.

Våre rengjøringsprodukter er valgt ut fra både kvalitet og miljøvennlighet, og Puri-Line består utelukkende av Svanemerkede produkter. Flere av produktemballasjene i serien er produsert av 95% resirkulert plast. I tillegg har Puri-Line serien varianter med astma- og allergisertifisering.

Puri-Line

Les mer om Puri-Line rengjøringsmidler her 

 

BarrierTech PowerPrep-rengjøringsmiddel

- Vannbasert
- Miljøvennlig
- Universal rengjøringsmiddel, som kan brukes på de fleste flater
- Spesielt god mot hud-og såpefett (dusjvegger, gulv etc.)
- Daglig renhold
- Grov rengjøring
- For gulvvaskemaskiner
- Enkelt konsept

 

BarrierTech Sanitiser - overflatedesinfisering

Desinfeksjon er en metode designet for å inaktivere, drepe eller fjerne sykdomsfremmende mikroorganismer. Hvis mulig, anbefaler vi at du alltid desinfiserer etter bruk av vaskemidler. Husk alltid å rengjøre grundig før desinfisering - fjern alltid synlig skitt før du desinfiserer med et universalvaskemiddel. Husk også å velge riktige mopper og kluter til formålet.

- Bruk overflatedesinfeksjon for å forebygge / unngå / stoppe spredning av virus og bakterier og beskytte personale
- Forebygge mot smitte/ virus f.eks. butikker, hoteller, restauranter, på skip, barnehager, skoler, treningssentre, institusjoner, kontorer etc.
- Brukes på alle overflater som ønskes bakterie-og virusfritt, f.eks. dørhåndtak, produksjonsdisker, toaletter, leker, treningsapparater etc.
- Vannbasert
- Skader ikke miljøet
- Langtidsvirkende
- Kan brukes på alle flater som tåler vann
- Ekstremt effektiv
- Kan også brukes til å fjerneurinlukt
- Trenger ingen etterskylling
- Tester tatt på akkreditert laboratorier
- EN 1276, EN 1650, EN 13727, EN 13624 og EN 14348

Mikrofiberkluter og -mopper

Puri-Line mopper og kluter –begge produktgruppene er tilgjengelige i flere størrelser og med forskjellige vannkapasiteter. 

Produktene er basert på mikrofiber, noe som resulterer i perfekt rengjøring takket være mikrofiberens høye absorberingsevne. Bruken av mikrofiber er et godt miljøvennlig rengjøringsalternativ, da det reduserer bruken av vann og vaskemidler, og har lang levetid. De fine mikrofibrene tiltrekker seg støv, skitt, olje og fettpartikler. Med Puri-Line sin serie av rengjøringsprodukter sikrer du rengjøring med et skinnende rent resultat. Testrapporter som dokumenterer 99-99,9% bakteriefjerning med mopper og kluter

MicrofiberklutMicrofibermopp

Les mer om Puri-Line mopper og kluter her 

 

Engangsmopp, artikkelnr. 1000012348

Vi introduserer nå en ny type engangsmopp i 40 cm. Moppen er produsert i et nøytralt materiale kalt easy som er 100% polyester. Moppen er enkel å bruke og kan brukes sammen med eksisterende borrelåsmopprammer uten mellomsåle. Engangsmoppen er designet for overlegen rengjøringskraft, men er så rimelig at de kan kastes etter én gangs bruk. Kan brukes både tørr og fuktig. Spesielt hendig å bruke der det er stor fokus på høye hygienekrav og vask av mopper ikke er et alternativ.

Produktet er perfekt for spotrengjøring på sykehus, sykehjem, tannklinikker, kontorbygg, restauranter, barer, hotell, etc.

Fordeler ved moppen:

  • Unngå krysskontaminering
  • Økonomisk
  • Lett å bruke
  • Ingen vask

EngangsmoppEngangsmopp

 

Vaskepulver

Som et ledd i å bremse spredning av bakterier og virus, bør du i tillegg tenke over hvordan vasking av klær og andre tekstiler gjøres. Vi anbefaler at du følger de nasjonale retningslinjene for infeksjonshygiene. Når du bruker vaskepulver, kjør forvask uten såpe for å vaske ut såperester. Dette gjøres for å oppnå et optimalt vaskeresultat. Ved vask mellom 80 °C og 90 °C oppnår du en effektiv varmedesinfeksjon av både tøyet og selve vaskemaskinen.

Puri-Line vaskepulver

 

Metodekort

Klikk her for å se guiden - 5 steg for riktig gulvvask


 

Puri-Line - svanemerket rengjøring

Abenas egen rengjøringsserie. Hele Puri-Line serien er svanemerket og finnes med og uten farge og parfyme. Dette betyr at med Puri-Line får du et unikt produkt som tar hensyn til miljøet og og din helse.

 

.

Mikrofiber mopper og kluter

Mikrofiber kan fjerne opp til 99,99% av bakterier og sopp. Vask med mikrofiber og fettløselig såpe for å fjerne virus.

Les vår guide til alternative materialer

Med all diskusjonen om plast vender mange seg mot alternativene. Men hvilke muligheter finnes innen alternative og bærekraftige materialer?


 

China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn