Din vei til miljøvennlig rengjøring

Et miljøvennlig rengjøringsalternativ som beskytter deg, omgivelsene og miljøet mot unødvendig eksponering for giftige stoffer.

Rengjøring er avgjørende for å opprettholde helse og hygiene i helsevesen, offentlige bygninger og i våre private hjem. Likevel blir vanlige vaskemidler ofte fylt med giftige kjemikalier, som kan ha motsatt effekt på menneskers og miljøets trivsel. For å unngå dette kan valg av miljøvennlige rengjøringsprodukter være et godt alternativ.

Ved å velge Puri-Line rengjøringsserie får du et trygt, funksjonelt produkt som bidrar til å bevare miljøet vårt.

 

Hvorfor velge miljøvennlig rengjøring?

Det å velge riktig vaskemiddel kan være en utfordring. Det brede utvalget av produkter gjør det ofte vanskelig å velge riktig produkt til ditt formål. Samtidig varierer mengden og typen kjemikalier fra produkt til produkt, noe som betyr at riktig dosering og bruk varierer i hvert vaskemiddel. Som et resultat risikerer du for høy dosering og utsetter deg selv, miljøet og naturen for en unødvendig mye kjemikalier. Konsekvensene kan være en forringelse av din personlige helse og naturen generelt, som vannkvalitet og dyreliv.

Når du velger Svanemerkede produkter, velger du den mest miljøvennlige løsningen som finnes på markedet innenfor ditt produktområde. Med et stadig økende fokus på miljø og bæredyktighet har svanemerket på knapt 30 år, blitt et sterkt nordisk varemerke som 9 av 10 forbrukere kjenner til. I Abena støtter vi denne utviklingen – og vi tror på at Svanemerket i fremtiden blir et sterkt konkurransefortrinn for virksomheter som ønsker miljøvennlig rengjøring.


 

Puri-Line - Abenas egne svanemerkede rengjøringsserie

Hele Puri-Line serien er svanemerket og finnes med og uten farge og parfyme. Dette betyr at med Puri-Line får du et unikt produkt som tar hensyn til miljøet og og din helse - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Puri-Line sin serie av produkter inneholder et bredt utvalg av rengjøringsmidler og rengjøringsutstyr.

Puri-Line gjør det enkelt å rengjøre miljøvennlig. Med Puri-Line er du sikker på at du får best mulig rengjøringsalternativer, enten du velger vaskemidler, mopper eller mikrofiberkluter!

  • En kostnadseffektiv rengjøringsserie av høy kvalitet

  • Puri-line er vår lovnad om at produktet er svanemerket

  • Flaskeemballasjen er produsert av resirkulert plast

  • Testrapporter som dokumenterer 99- 99,9% bakteriefjerning med mopper og kluter

  • To ulike alternativer, både med og uten parfyme

  • Et bredt og komplett rengjøringssortiment bestående av mopper og kluter i tillegg til rengjøringsmidler

Puri-Line serien består av et bredt sortiment av forskjellige rengjøringsmidler, som sikrer deg en svanemerket løsning til det du har behov for. I vårt sortiment finner du produkter til vask av klær, maskinoppvask samt løsninger til sanitet og daglig rengjøring. Alle rengjøringsmidler i Puri-Line serien er svanemerkede, og hvert enkelt produkt har blant annet bestått en rekke strenge krav til:


 

Bionedbrytbarhet, bioakkumlasjon og toksisitet for vannlevende organismer.

Produkets kvalitet og holdbarhet.

Overholdelse av kriterier for kjemikalier, bl.a. i forhold til parfyme og allergifremkallende stoffer.

At det på produktet finnes informasjon om korrekt dosering og bruk.

Svanemerkets krav til emballasje og transport av varen.

 

 


 

Mopper og mikrofiberkluter

Som en nyhet finner du nå også svanemerkede mopper og kluter i vår serie av Puri-Line produkter. Begge produktgruppene er tilgjengelige i flere størrelser og med forskjellige vannkapasiteter. Alle produktene er basert på mikrofiber, noe som resulterer i perfekt rengjøring takket være mikrofiberens høye absorberingsevne. Bruken av mikrofiber er et godt miljøvennlig rengjøringsalternativ, da det reduserer bruken av vann og vaskemidler, og har lang levetid. De fine mikrofibrene tiltrekker seg støv, skitt, olje og fettpartikler. Med Puri-Line sin serie av rengjøringsprodukter sikrer du rengjøring med et skinnende rent resultat.

 

Fargekoding:

Våre mopper og kluter er fargekodet, noe som gjør det enkelt å skille produktene. Dette skaper sikkerhet, da det hjelper deg å unngå krysskontaminering med bakterier, f.eks. slik at et produkt som brukes til sanitærformål ikke blir brukt ved et uhell på kjøkkenet etterpå. 

 

                               

Hva er mikrofiber?

Puri-Line-mopper og mikrofiberstoff er laget av ultrafine mikrofiber laget av polyester og polyamid. Mikrofibrene er dannet til fibre som er delt opp i 16 tråder. Dette gir fibrene en diameter mindre enn 1/100 av en hårstrå for mennesker. Når de små, tynne mikrofibertrådene danner en duk, skapes en stor overflate med mange hulrom der støv og smusspartikler samles og bindes. Fibrene åpnes og skitten fjernes når dukene vaskes minst 60 ° C.


 

Svanemerket - hele Nordens varemerke

Svanemerkets fokus på hele produktets livsyklus gir deg en sikkerhet om at varen lever opp til de høyeste standarder innen både miljø- og kvalitetskrav. Svanemerket blir din garanti for at du velger et produkt av høyeste kvalitet som ligger i front i sitt marked ut i fra et miljøperspektiv. 


 

Se våre Puri-Line brosjyrer her: 

 

Klikk på linken under for å se Puri-Line brosjyren: 

Puri-Line informasjonsbrosjyre

Klikk på linken under for å se Puri-Line mopper:

Puri-Line mopper

Klikk på linken under for å se Puri-Line rengjøringsmidler:

Puri-Line rengjøringsmidler

Klikk på linken under for å se Puri-Line kluter:

Puri-Line kluter


 

China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn