Hvor får jeg hjelp?


Vi kan alle bli inkontinente. Inkontinens kan ha mange årsaker, og det fins ikke én løsning til behandling eller avhjelping av problemet som passer til alle. Sannsynligheten for å bli inkontinent stiger med alderen, og da vi blir flere og flere eldre i årene fremover, vil flere av oss ha risiko for å bli inkontinente. Dog skal vi huske at inkontinens ikke behøver å ha noe med alder å gjøre. Og det er mye som kan gjøres for å behandle og avhjelpe inkontinens - men det er ikke alltid man kan gjøre noe. Man kan saktens leve med inkontinens, og noen av oss er nødt til det.

 

Har du behov for et hjelpemiddel til å takle problemer med inkontinens, er vårt grunnprinsipp at produktet skal være så lite som mulig, men så stort som nødvendig. Din bevegelighet, komfort og verdighet skal være i høysetet, og det skal være mulig å leve på stort sett samme måte som hvis du ikke har symptomene.

 

Hvis urininkontinensproblemet er varig, og et hjelpemiddel i vesentlig grad kan forbedre livskvaliteten, kan man oppsøke sin lege for å få innvilget produktene på blåresept.

Dine hjelpemidler kan du selv kjøpe via et apotek eller en bandagist.

Forskjellige produkter passer til forskjellige inkontinensgrader og behov, derfor anbefaler vi at du søker veiledning i nedenforstående materiale, eller ved å kontakte Abena og bli henvist til en inkontinenssykepleier.

Katalog over inkontinensprodukter

Inkontinens - et problem for mange

Brukerveiledning - inkontinensbleier

Inkontinens - du er ikke alene

China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn