Abena

Den blå Abena logo fins på produkter som utvikles spesielt av eller for Abena. Logoen kan betraktes som et kvalitetsstempel, og er en garanti for at vi kan stå inne for både det vi selger, og måten det produseres på.

Finess

Abenas 'Finess Hygiene' utvikler, produserer og forhandler et bredt sortiment av hygiene- og helseprodukter. Kjerneforretningen består av forskjellige typer wipes, lakner, smekker, laminater o.l.

Rul-let

Rul-let er en av Skandinavias ledende leverandører av husholdningsemballasje. Produktene fins stort sett i alle Skandinaviske hjem, og omfatter bl.a. bakepapir, aluminiumfolie, plastposer og matfilm mm.

Abenas Blad

Det grønne bladet har stor betydning for Abenas forretningstilgang, og symboliserer hensynet til miljøet i alle våre prosesser. Bladet inngår i dag i den blå konsernlogoen, og minner oss om at miljøet alltid skal tas hensyn til.


Abena ECO

Abena ECO logoen benyttes til å markere Abenas dedikerte innsats for å sikre at miljøbelastningen reduseres mest mulig.

Abri-Form

Abri-Form-serien består av et komplett sortiment av alt-i-en bleier til middels og tung inkontinens. Abri-Form-produktene er designet for å gi optimal lekkasjesikkerhet, og er spesielt velegnet til krevende inkontinensproblemer.

Abri-San

Abri-San-produktene brukes sammen med en fikseringstruse, og er en serie av åpne, anatomisk utformede bleier til alle former for inkontinens.

Abri-Flex

Abri-Flex-bleiene brukes som ganske alminnelig undertøy, og gir brukeren en unik følelse av frihet, verdighet og komfort.


Abri-Man

Abri-Man-serien er en spesielt utviklet og sikker løsning til menn som ønsker å leve et normalt og aktivt liv uten bekymring for lekkasjer – uansett omfanget av deres inkontinens.

Abri-Wing

Abri-Wing-serien omfatter produkter med unike tilpasningsegenskaper som gjør bleiene til en meget fleksibel løsning for mange forskjellige brukere, og til mange forskjellige inkontinensproblemer.

Abri-Fix

Abri-Fix-serien består av en lang rekke forskjellige fikseringsprodukter, bl.a. Soft Cotton, Leaf, Leaf Super, Pants, Pants Super, Man, One Super, Net og Bodystocking som bl.a. anvendes til å fastholde de relevante bleieprodukter.

Abri-Let

Abri-Let er en serie av absorberende innlegg med en meget tynn kjerne som kan anvendes bl.a. til lett inkontinens sammen med et fikseringsprodukt fra Abri-Fix-serien, som fødselsbind, eller som absorberende innlegg etter behov, f.eks. i forbindelse med væskende sår.


Abri-Soft

Abri-Soft-serien består av beskyttende underlag til senger og stoler i forbindelse med forskjellige former for inkontinens, sårbehandling eller pasientskift med mere. Fins til både engangs- og flergangsbruk.

Abri-Cell

Abenas Abri-Cell-produkter er engangsunderlag som er fremstilt av flere lag tissue, designet til forskjellige formål - fra beskyttelse av sengen mot lekkasje til pasientskift, eller behandling av sår med mere.

Abri-Bed

Abri-Bed-serien består av en rekke absorberende lag i forskjellige størrelser som beskytter sengen mot lekkasjer.

Abri-Form Junior

Abri-Form Junior er et unikt produkt som dekker behovet mellom den største barnebleien på markedet og den minste voksenbleien til inkontinens.


Gastro-Line

Gastro-Line er en serie av borddekningsprodukter av høy kvalitet til fornuftige priser. Produktserien består bl.a. av engangsservice, servietter, lys og mye mer.

Care-Ness

Care-Ness er Abenas egen produktserie innenfor avtørkingspapir, og serien omfatter en lang rekke produkter fra miljøvennlig gjenbrukspapir til kvalitetspapir av nyfiber, i alle markedets størrelser.

Madame

Abenas velkjente madamsystem som består av det praktiske madamstativ, samt madamposer med og uten trykk, er et tidløst og hygienisk avfallssystem til toaletter, som på en elegant måte forener funksjonalitet og estetikk.

Bambo Nature

Velg Bambo Nature barnebleier hvis du ønsker å tilby ditt barn den høyeste kvalitet, sikkerhet og komfort.


Poly-Line

Poly-Line-sortimentet er en serie av kvalitetsposer og -sekker i forskjellige typer plast med varierende styrker, tykkelser og anvendelsesområder.

Puri-Line

Puri-Line er Abenas egen rengjøringsserie av høy kvalitet til enhver rengjøringsoppgave. Produktene bærer det nordiske svanemerke som garanterer at de tar spesielt hensyn til både miljøet og din helse, og at kvaliteten er helt i toppen.

Sækko-Boy

Avfallssystemet Sækko-Boy er et av Abenas eldste varmerker, og det tradisjonelle og tidløse designet, er mange steder i dag stadig den foretrukne løsning til avfallshåndtering.

Burger-Line

Varemerket Burger-Line dekker en lang rekke engangsartikler og fast food-emballasje som er utviklet til å imøtekomme bransjens behov, herunder f.eks. hotdogposer, burgerlommer og pommes frites bakker med mere.


Cater-Line

Cater-Line-serien inneholder produkter til det professjonelle kjøkken, og grunnideèn bak produktserien er en 360 graders tilgang til catering og take-away, som tar utgangspunkt i at produktene skal gjøre arbeidet både i og omkring kjøkkenet enklere.

Soft-Care

Soft-Care er en omfattende serie av produkter til personlig hygiene, som spender fra alminnelig vask og rensing, til spesialisert inkontinenspleie. Soft-Care sortimentet dekker bl.a. vaskekluter, våtservietter og vaskehansker med mere.

Terne

Det karakteristiske ternete design dekorerer vår serie av forbruksprodukter til detaljlhandelen, herunder matfilm, aluminiumsfolie, bakepapir etc.

Fugl

Den grønne fuglen benyttes som varemerke-element på våre detaljlhandelsprodukter og påpeker gode råd og anvendelsesforslag for de gjeldende produkter.


Bambolina

Bambolina er en lett og sikker barnebleie, med optimal passform, som sikrer at fukt absorberes og føres vekk fra huden.

Baby Soft

Baby Soft er en serie av barnebleier som er skånsom mot barnets hud og har et fleksibelt stofflag, som får bleien til å føles bløt og behagelig. 

Baby Soft

Bambo Baby Soft er en serie av barnebleier som er skånsom mot barnets hud og har et fleksibelt stofflag som får bleien til å føles bløt og behagelig.


China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn