Mer enn inkontinens


Et underlag for alle behov

 

Underlag har mange bruksområder, og med produkter som er tilgjengelige i et bredt spekter av størrelser og absorpsjonsnivå, er det alltid mulig å finne et som passer dine behov.

Vi i ABENA anbefaler å velge produkt basert på den tiltenkte bruken din. Anbefalt for sykehus, klinikker, sykehjem og hjemmesykepleie. Abri-Soft er ideell for beskyttelse hvor det er behov for å absorbere væsker.

ABENA Abri-Soft er en serie miljøvennlige underlag. Abri-Soft er produsert i Frankrike med grønn energi,

og har miljømerker som garanterer at produktene er blant de beste og mest miljøvennlige på markedet. 

Det brede spekteret av størrelser og absorpsjonsnivå sikrer at det alltid er et produkt som dekker alle behov.

Ekstra beskyttelse for inkontinens

Abri-Soft underlag er mest kjent for bruk som ekstra beskyttelse for inkontinens. Velg et produkt som er mykt og fleksibelt og passer størrelsen på området du trenger å beskytte – enten det er en stol, en seng, en sofa eller andre steder. Tenk på hvor mye urin som må tas opp. Ofte er et underlag med lav absorbsjonsevne tilstrekkelig.Tiltenkt bruk, absorpsjonsnivå og størrelse er tre av hovedfaktorene du må ta i betraktning når du skal finne det riktige underlaget. I tillegg kan bærekraft og hudhelse være viktige faktorer som påvirker den endelige beslutningen.

 

 

 

Fødsel

Avhengig av fødselsfasen kan behovet for absorpsjon og produktstørrelse variere. Vi anbefaler høyt absorpsjonsnivå, siden væskemengden under en fødsel kan være uforutsigbar. Dette er grunnen til at CLASSIC- og EXCELLENT-seriene er godt egnet for rier og forløsningssituasjoner.

Kirurgi

Avhengig av hvilken operasjon kan behovet for absorpsjon og produktstørrelse variere. For mindre prosedyrer kan et BASIC-produkt i mindre størrelse være tilstrekkelig.

For lengre operasjoner, der overflaten på underlaget må holdes tørt over lengre tid, anbefaler vi SUPERDRY. SUPERDRY inneholder SAP (Super-Absorbing Polymer), som gjør væske til gel og holder overflaten tørr lengre.

Sårbehandling

Det hygieniske valget er å alltid bruke et underlag under sårpleieprosedyrer. Enten det gjelder pleie av et sår eller rengjøring av den sårede huden, er underlag det hygieniske valget som et ekstra lag med beskyttelse for å unngå krysskontaminering, samt for å unngå flekker på klær eller møbler.

For sårpleie kan du velge et produkt fra en hvilket som helst Abri-Soft-serie i henhold til ønsket størrelse og absorberingsnivå.

Sengevask og hygieneprosedyrer

Beskytt seng, sengetøy og klær under kroppsvask eller andre hygieniske prosedyrer. Siden disse prosedyrene vanligvis ikke tar lang tid, anbefaler vi å bruke produkter fra vårt BASIC- eller CLASSIC-sortiment for ekstra beskyttelse og hygiene. 

Generell helse - undersøkelse og klinikk

På en klinikk kan Abri-Soft underlag brukes som et ekstra lag med beskyttelse for å forhindre krysskontaminering og spredning av infeksjoner.

Et lavt absorpsjonsnivå, som ULTRA LIGHT, er vanligvis det riktige valget her.

Blodprøver

Som et ekstra lag med beskyttelse for å forhindre spredning av infeksjoner og beskytte møbler og klær ved blodprøvetaking, anbefaler vi ULTRA LIGHT underlag.

Andre bruksområder

Abri-Soft underlag kan brukes hvor som helst der det er behov for å absorbere væsker, eller fare for lekkasje. Utenfor helsevesenet brukes de ofte som skiftematter for bleieskift.

Ved pottetrening, eller når barnet begynner å sove uten bleie, kan Abri-Soft brukes som ekstra beskyttelse av senger, stoler og sofaer. Abri-Soft kan også brukes til kjæledyr. 


Abri-Soft er produsert i Frankrike med grønn energi og har miljømerker og sertifiseringer som garanterer at produktene er blant de beste på markedet.

Les mer om vår egen produksjon av underlag i hjertet av Europa

Tiltenkt bruk, absorpsjonsnivå og størrelse er tre av de viktigste faktorene du må ta i betraktning når du skal finne riktig underlag. I tillegg kan bærekraft og hudhelse være viktige faktorer som påvirker din endelige beslutning.

Les mer i produktguiden for å finne riktig underlag

 

China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn