Abri-Soft produktguide


Underlag for alle behov

 

Når du velger riktig produkt tilpasset dine behov, får du ikke bare maksimalt utbytte av det absorberende produktet, du sparer også penger og naturressurser.

Vi hjelper deg å velge riktig produkt tilpasset dine behov.

ABENA Abri-Soft er en serie miljøvennlige underlag. Abri-Soft er produsert i Frankrike med grønn energi,

og har miljømerker som garanterer at produktene er blant de beste og mest miljøvennlige på markedet.

Produkt for alle helsebehov - spar naturressurser ved å velge produktet tilpasset dine behov

Tiltenkt bruk, absorpsjonsnivå og størrelse er tre av hovedfaktorene du må ta i betraktning når du skal finne det riktige underlaget. I tillegg kan bærekraft og hudhelse være viktige faktorer som påvirker den endelige beslutningen.

ABENA anbefaler: 

Velg alltid riktig produkt tilpasset dine behov. Underlag brukes til en rekke formål i helsevesenet og andre steder, og Abri-Soft er ideell for beskyttelse hvor som helst der det er behov for å absorbere væsker.

 

 

Inkontinens

Sengevask og hygieneprosedyrer

Sårbehandling

Kirurgi

Fødsel

Generell helse – undersøkelse og klinikk

Blodprøve

Enhver situasjon med væsker


 

Absorpsjonnivå: Så mye som nødvendig – så lite som mulig

Det er viktig å holde absorpsjonsnivået så høyt som nødvendig, for å sikre hudens helse og redusere risikoen for lekkasje. Samtidig anbefaler vi å finne den laveste absorpsjonen som oppfyller ditt behov, dette for å spare naturressurser. Derfor må man se på tiltenkt bruk og nøye vurdere oppgave, absorpsjon og størrelse for å finne riktig produkt.

Spørsmål du bør stille når du tar ditt valg:

  • Hvor mye væske må tas opp?
  • Trenger du å absorbere mye væske raskt, eller trenger du underlaget som ekstra beskyttelse i tilfelle lekkasje?
  • Trenger du at underlaget forblir tørt på overflaten i en lengre periode, eller bruker du den i en kort periode (f.eks. for å beskytte en overflate eller forhindre krysskontaminering)?

Størrelse

Avhengig av den tiltenkte bruken din, er størrelse en faktor å vurdere. Ulike faser av rier og forløsning krever forskjellige størrelser, og behovene for pleie av små sår er enormt forskjellige fra større kirurgi. Som med absorberingsnivå er tommelfingerregelen å bruke et produkt så stort som nødvendig, så lite som mulig.

Et produkt som er for lite øker risikoen for lekkasje eller krysskontaminering, mens et produkt som er for stort både er kostbart og bruker unødvendige naturressurser.


 

Bærekraft og miljø

Hvis miljø er viktig for deg, må du alltid velge riktig produkt tilpasset dine behov. Ved å velge det minste produktet med det laveste nødvendige absorpsjonsnivået sparer naturressurser.

Men du bør ikke velge et produkt for lite eller for lav absorpsjon – og risikere lekkasje eller å måtte bruke ekstra produkter.

Hudhelse

Når det gjelder underlag, påvirkes hudhelsen av to faktorer: materialene og kvaliteten på produktet, og det faktiske absorpsjonsnivået til produktet.

Det nordiske svanemerket og symbolet Dermatologisk testet er blant sertifikatene som viser at et produkt er hudsikkert. Produkter som er myke og produsert med høykvalitetsråvarer, for eksempel Abri-Soft, er utviklet med tanke på hudens helse. Fluff av høy kvalitet absorberer væsken raskt og hjelper med å holde huden tørr og behagelig. 

I tillegg til å være hudvennlig, er Abri-Soft også myk og behagelig å berøre, noe som gjør det til et behagelig valg selv i situasjoner med sensitiv eller utsatt hud.


 

Abri-Soft er produsert i Frankrike med grønn energi og har miljømerker og sertifiseringer som garanterer at produktene er blant de beste på markedet.

Les mer om vår egen produksjon av underlag i hjertet av Europa

Underlag har et bredt spekter av bruksområder i helsevesenet. Med produkter tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser og absorpsjonsnivåer, er det alltid mulig å finne en som passer dine unike behov.

Les om hvorfor vi anbefaler å velge ulike produkter basert på tiltenkt bruk​

China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn