Din garanti for høyeste kvalitet


Råvarer av høy kvalitet og med god kvalitetskontroll

 

Abri-Soft er en serie miljøvnnlige underlag. De produseres av nøye utvalgte materialer og gjennomgår grundig testing og kontroll for å garantere at de lever opp til de høyeste standarder for miljø, helse og sikkerhet. 

Abri-Soft produseres i Frankrike med grønn energi, og har miljømerker og sertifiseringer som garanterer at produktene er blant de beste og mest miljøvennlige på markedet. Sertifiseringer og kvalitetskontroll er din garanti for at produktene er miljø- og hudvennlige.


 

Hva gjør oss så sikre når vi sier Abri-Soft er blant de beste på markedet? 

Det er ikke bare oss som sier det, vi har en serie tredjepartssertifiseringer som støtter påstanden om at Abri-Soft består av de beste råvarene for det beste produktet på markedet for miljø helse og sikkerhet. I tillegg til å være hudvennlig, er Abri-Soft også myk og behagelig å berøre, noe som gjør det til et behagelig valg selv i situasjoner der huden er sensitiv eller utsatt.

 

 


 

Råvarer av høy kvalitet – fra Europa

Alle produkter for sengebeskyttelse er sammensatt av ulike lag og materialer. Sammen gir de best mulig beskyttelse og komfort.

Les mer om alle materialer i våre sengebeskyttelsesprodukter her. 

De viktigste materialene som brukes i Abri-Soft er:

  • PE-bakside: alle Abri-Soft-produkter har en væskebestandig bakside
  • PP ikke-vevd (polypropylen), som danner et pustende topplag, som lar væsken komme inn i kjernen, men forhindrer at den renner ut
  • Fluff (cellulose / papirfibre), som utgjør basisen for den absorberende kjernen. Fluff absorberer opptil 10 ganger sin egen vekt og fordeler væsken i underlaget. Fluff som brukes i Abri-Soft, er FSC-sertifisert

Abri-Soft SUPERDRY-serien omfatter også SAP (superabsorberende polymerer). SAP absorberer og beholder væsken selv under trykk, og beskytter mot lukt. SAP kan absorbere 35–50 ganger sin egen vekt. SAP absorberer væske i underlaget og omgjør den til gel, slik at overflaten holdes tørr lengre. Dette gjør det til et essensielt materiale i Abri-Soft SUPERDRY-serien.

 

 

Vi anbefaler alltid å bruke riktig produkt tilpasset dine behov for å spare naturressurser og tilfredsstille det behovet som skal dekkes.

Les og last ned vår Abri-Soft-produktguide ved å klikke på bildet til venstre.

Høyt absorpsjonsnivå - mindre bruk av råstoff

Abri-Soft underlag består av bare tre lag:

  1.  Den vanntette baksiden
  2.  Kjerne laget av hurtigabsorberende fluff med langfiber (og for Superdry-serien SAP)
  3.  Topplaget er laget av mykt, ikke-vevd materiale, slik at væsken kommer inn i kjernen, men forhindrer at den renner ut igjen

Abri- Soft er tilgjengelig i mange forskjellige absorpsjonsnivåer, hver med en unik kombinasjon av absorberende materiale (fluff eller SAP), bakside og ikke-vevd topplag.  

Ulike faktorer har innvirkning på absorpsjonsnivået. Mengden av fluff og SAP er de viktigste faktorene, men den ikke-pregede overflaten i Abri-Soft øker absorpsjonseffektiviteten.  

Den nye M3-maskinen, som abri-soft produseres på, påfører fluff direkte på ikke-vevd materiale, noe som gir en jevnere distribusjon. Dette gjør det mulig å produsere veldig tynne underlag med en liten mengde fluff.


 

Intern testing og automatisk kvalitetskontroll 

Intern kvalitetskontroll utføres både automatisk og manuelt. Denne tradisjonen for regelmessig, kontinuerlig kontroll betyr ikke bare at vi vet at Abri-Soft-produkter alltid lever opp til våre høye krav, det betyr også optimalisering av energi og naturressurser fordi vi unngår unødvendige produksjonsstopp eller bortkastede produkter.

Abri-Soft er produsert på en av de mest innovative og moderne maskinene i verden, med automatisk kvalitetskontroll, inkludert video og vektkontroll.

Manuell testing av intern kvalitet utføres jevnlig i form av stikkprøver og ved behov. Dette ekstra laget med sikkerhet og smidighet gjør at produksjonen kan tilpasses i sanntid så snart problemer oppdages. Og for anbud og spesifikke prosjekter utfører vi kvalitetskontroll på forespørsel som inkluderer testing av absorbsjonsnivå.

For stikkprøver utføres flere tester, inkludert kontroll av vekt og størrelse på pakken så vel som det enkelte produkt. Et tilfeldig utvalg av produkter sjekkes manuelt i henhold til en angitt liste over spesifikasjoner, inkluderer lekkasjesjekk. 


 

FSC® (Forest Stewardship Council) er en internasjonal ikke-statlig organisasjon dedikert til å fremme ansvarlig skogforvaltning over hele verden. FSC®-sertifiserte produkter er produsert av råvarer som kommer fra godt forvaltede skoger og ansvarlige kilder. Merkets sporbarhet og integritet opprettholdes gjennom strenge kontrolltiltak, og ved å velge FSC®-sertifiserte produkter hjelper du deg med å ta vare på skog, så vel som mennesker og dyreliv som kaller dem hjem. For å lære mer, besøk www.fsc.org.

Tiltenkt bruk, absorpsjonsnivå og størrelse er tre av de viktigste faktorene du må ta i betraktning når du skal finne riktig underlag. I tillegg kan bærekraft og hudhelse være viktige faktorer som påvirker din endelige beslutning.

Les mer i produktguiden for å finne riktig underlag

 

Underlag har et bredt spekter av bruksområder i helsevesenet. Med produkter tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser og absorpsjonsnivåer, er det alltid mulig å finne en som passer dine unike behov.

Les om hvorfor vi anbefaler å velge ulike produkter basert på tiltenkt bruk

 

China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn