Det første digitale engangsproduktet for inkontinenspleie i realtid

 

Når den globale befolkningen over 60 år øker, er en av de største utfordringene innen helsetjenester å sikre høykvalitets inkontinenspleie. Inkontinensomsorg er tidkrevende og fysisk krevende for omsorgspersonell. Inkontinens kan også forårsake fysisk ubehag og redusert livskvalitet for pasienten.

ABENA Nova med MediSens forbedrer livskvaliteten for personer med inkontinens og reduserer arbeidsmengden for helsepersonell. Takket være den innovative og unike bærbare sensorteknologien, gir ABENA Nova data du kan handle ut fra i sanntid for rask og individualisert inkontinenspleie.


 


 

Personlig tilpasset inkontinenspleie med digital tekonologi

ABENA Nova er et premium inkontinensprodukt med integrerte sensorer og et personlig clips som kontinuerlig overvåker fuktighetsnivået. Clipset overfører informasjon i sanntid via Bluetooth og 4G-nettverk til WetSens Monitor-appen som er installert på pleiepersonalets mobile enhet. På denne måten kan pleiepersonalet se hvilken bruker som må skiftes nå eller senere, overvåke fuktnivået og iverksette tiltak når tiden er inne for å skifte. 

Materialene og utformingen av inkontinensproduktene er de samme som på ABENAs andre premiumprodukter for inkontinenspleie. Produktet oppfyller i tillegg de samme miljø- og helsevaresertifiseringene, og er Svanemerket. Den eneste forskjellen er de innebygde sensorene, som er så små at de ikke på noen måte påvirker brukerkomforten.


 

Slik fungerer ABENA Nova 

  1. Nøyaktige innebygde sensorer: Pasienten bruker et ABENA Nova inkontinensprodukt med innebygde sensorer og et lite avtakbart klips
     
     
  2. Stabil infrastruktur: Data sendes til skyen uavhengig av hvordan det fysiske miljøet og IT-systemet ser ut på omsorgssenteret.
     
  3. Praktisk innsikt i sanntid: Omsorgspersonalet får beskjed (via mobilenhet) og handler deretter.

 


 

Unike resultater dokumentert gjennom casestudier*

* Det digitale inkontinensproduktet ABENA Nova med Medisens er testet på sykehjem og spesialomsorgsinstitusjoner i Nederland, Frankrike, Tyskland, Norge, Sverige, USA og Danmark. Tallene ovenfor er gjennomsnittlige resultater fra disse casestudiene.

China,Denmark,France,Germany,Iceland,Netherlands,Norway,Poland,Russia,Slovenia,Sweden,United Kingdom,United States,Vietnam
cn,dk,fr,de,is,nl,no,pl,ru,si,se,gb,us,vn